Woensdag 22 Juli Vlissingen en Middelburg> Judith haar 1000e

Vandaag gaan we de wijk Papegaaienburg in.
 Geocacher 'Balou1953' heeft daar aardig wat geocaches neergelegd. 
Vorig jaar herfstvakantie hebben we er al iets van gedaan vandaag doen we er 11. 
Bij nr 3 komen we Balou tegen. Leuk om zo'n actieve geocacher even te babbelen. Haar  auto hangt vol met Trackable codes 😀 
Na deze gezellige babbel gaan we weer verder.
De caches liggen allemaal net weer even anders verstopt. Er zit ook een multi tussen, die zit best wat ingewikkeld in elkaar. Bij 1 van de caches moet het logrolletje vervangen worden want deze is te nat om te beschrijven. We sturen Balou een berichtje met ook een vraag over de multi. Ze komt even ter plaatse want ze woont toch dichtbij😄 dus zo staan we weer te babbelen. Meerdere cachers blijken moeite met de multi te hebben hij zit net ff anders in elkaar. Maar uiteindelijk weten we waar we moeten zijn. En zo ronden we de caches van Balou voor nu af. 
Ze heeft er nog veel meer maar die laten we voor een andere keer want we gaan nu onderweg naar Middelburg. Daar ligt/hangt een bijzondere die Judith heeft uitgezocht voor haar 1000e!!!!💥😀
Maar voordat het zover is moeten we er nog 3 waaronder 1 erg leuke!cache!
'Vlissingse Watergang 3 -Vleermuis' 
Als we aankomen denken we o oeps dat gaat hem niet worden want hij hangt hoog en we hebben onze hengel niet bij ons. Maar echt heel erg hoog hangt hij nou ook weer niet. 
We hebben van alles bij ons dus we gaan aan de knutsel. We maken het Magneetstokje met Ducktape vast aan de Prikstok
en zo weet ik de koker uit het vleermuiskastje naar beneden te halen.
Echt geweldig in elkaar gezet en daar draaien deze twee meiden hun handen niet voor om😀
Op naar Middelburg daar gaan we eens even zakkenrollen.
Wees gerust we gaan het niet echt doen. Maar ja de cache die gaan doen heet: 'De zakkenroller' Dus ja...
We komen aan op een redelijk vol terras en proberen te bedenken waar de cache zou kunnen zitten. Door wat logjes worden we eerst op het verkeerde been gezet. Er staat een wijnvat op rolletjes met een stukje jute zak. Die bekijken we van alle kanten maar dan loopt de Cache Owner even langs tussen het bedienen door en zegt dat we daar niet moeten zijn en dat er ergens een jas hangt.
Tsjonge jonge zeg als je eenmaal op het verkeerde been zit is het best ff lastig om om te denken maar met deze hint blijkt het dus veel makkelijker dan gedacht.
De jas hangt niet heel erg in het zicht... hij hangt achter de barman die druk in de weer is. Waarschijnlijk hadden we hem daardoor niet zo in de gaten.
Hij is wel echt geniaal!!! 
Een super leuke cache om als 1000e te doen en dit cache avontuur mee af te sluiten!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Geopoly

Vlagtwedde

Maandag 20 Juli Vlissingen