Marktplaats Deal Loon op zand 31 Augustus 2020

Marktplaats heeft veel koopjes staan en André komt nog wel eens wat tegen. 
Dit keer rijden we met z'n 3en naar Loon op Zand, daar kopen we een nieuwe achterdeur, we waren hier al heel lang naar op zoek, dus echt fijn dat André er nu 1 heeft gevonden, die past en de goede kant op draait en mooi is. In principe hoef ik natuurlijk niet mee, en Judith al helemaal niet......Maar als we nou eens een rondje doen langs allerlei gemeentes waar wij nog geen geocache hebben gedaan??? Dan maken we er meteen een gezellig uitje van. Je moet toch wat in de Corona periode....
Ik bekijk de kaart eens even en maak een lijstje met gemeenten waar ik langs wil rijden en dan kunnen we vertrekken. We beginnen in Gilze Rijen. Een gemeente waar we vroeger vaak zijn geweest omdat een broer van André  met vrouw en kinders daar een aantal jaar heeft gewoond. Het waren altijd mooie tijden als we daar heen gingen, we denken er met vreugde aan terug😉.. een kleine woordspeling naar het adres waar zij woonden.... Maar toen konden we deze leuke hobby nog niet. Dus gaan we nog een keer naar Gilze. TB Museum Gilze zit aan de achterkant van een schuur midden in een woonwijk. Het is een voor Geocache begrippen een lekker groot museum. Het is mooi om zo'n grote deur aan te treffen en dan wordt je erg nieuwsgierig wat er achter die deur zit. Als dan de deur open gaat zien we Rembrand, van Gogh en Herman Brood, wat ontzettend gaaf gemaakt zeg! Echt erg leuk! Leuk begin van de avond en nu de rit al waard!

Dan rijden we door naar Tilburg, daar hebben we even een snelle oppikker te pakken, een stopcontact aan de muur gevuld met een kokertje voor een logrolletje. Dan rijden we door naar Loon op Zand waar we ook moeten zijn voor de achterdeur. Als we die hebben in geladen rijden we naar Chan's Ruilkast, een minibieb met geocache, een leuk tussendoortje waar André en Judith weer even goed kijken of er iets bij zit voor ze, ik ben niet zo'n lezer meer. 

Via Dongen rijden we naar huis. Daar heb ik weer een cache uitgezocht met een hoog aantal favoriet punten en hij is ook behoorlijk van formaat. Het gaat al wel wat schemeren. Dus hopelijk gaat het lukken. Wauw hij ziet er wel gaaf uit zeg!!! Wat een energie en creativiteit is hier in gestoken! Wat gaaf! Het is even goed kijken hoe we stapje voor stapje verder komen, wat moeten we waarmee los maken om uiteindelijk bij het logboek te komen. Dit is echt gaaf! En krijgt ook van ons beiden een Favoriet!


Charlie is ondertussen even bij de paarden wezen kijken want hij vond het wat saai worden. Haha.

Voor morgen staat al weer een nieuw ritje gepland, nu al zin in!!



Reacties

Populaire posts van deze blog

Geopoly

Vlagtwedde

Maandag 20 Juli Vlissingen