De laatste kalendergaatjes van Augustus

 Op 22 Augustus gaat André samen met zijn broer een daagje detectoren. Beiden vinden ze eigenlijk niet echt veel maar ze hebben een gezellige dag uit. Ze waren in wezen zoeken in Burg Haamstede. Een erg mooi stukje zeeland. Via Bruinisse rijden ze terug en brengen een bezoek aan kabouter Thijs. 

Op 23 Augustus hebben we een laatste kalendergaatje te vullen, we doen dat in Sliedrecht want daar halen we ook Judith op van het treinstation. Zij is een weekendje weg geweest in het klooster van Diepenveen. Bij sliedrecht staat een bankje... oké er staan meerdere bankjes maar bij 1 van de bankjes ligt een geocache en die heet "bankje" Charlie is ook mee dus we parkeren de auto lekker een stukje verderop en struinen zo heerlijk door het gras, om dan bij het bankje de cache te voorschijn te halen. En dan weer lekker terug door dat zelfde gras waar zo lekker veel te snuffelen valt....🐶

Op 26 Augustus gaan we Charlie weer eens op een ander plekje uitlaten Dit keer gaan we naar Sandelingen Zwijndrecht. Het is hier echt ruimtelijk en echt een mooi stuk natuur. En ja hier liggen dan ook wat geocaches. Judith heeft een kalendergaatje.. wij niet maar we doen gezellig mee. 
Het is wel een wat lastige, het is ff flink zoeken maar uiteindelijk zien we toch een gek plekje in de boom. En ja hoor dat is 'm!!!

Dit waren niet de laatste caches die we deden in Augustus maar wel de laatste kalendergaatjes...
Zie volgend blog 😉

Reacties

Populaire posts van deze blog

Geopoly

Vlagtwedde

Maandag 20 Juli Vlissingen