23 November 2019 999Games

Deze dag staat al een tijdje gemarkeerd in de agenda van Judith want vandaag is n.m. de Outlet Sale van 999Games in Almere. En daar wil Judith heel graag heen. Vorig jaar had ze het er ook al over maar vandaag gaat het dan ook echt gebeuren.
Het is in het magazijn van 999Games  en als fan daarvan (het begon allemaal met kolonisten van Catan) moet je daar een keer geweest zijn natuurlijk.
We willen er op tijd zijn want het wordt natuurlijk wel druk op zo'n dag.
We gaan om 8:15 de deur al uit.
We rijden niet in 1x door want we hebben een tussenstop gepland in Beesd. Daar staat een heel leuke geocache. Die kwam ik laatst tegen maar die heb ik bewust overgeslagen omdat dit er wel 1 is waar Judith bij moet zijn.
Een oude telefooncel helemaal vol met boeken waar je mag ruilen. Dus dat doen we dan ook en in het logboek dat er tussen staat schrijven we onze namen. Echt een cache die weer een favorieten punt verdient.
Met een glimlacht rijden we naar het doel van deze dag. Op naar Almere.
Als we aan komen rijden is het toch wel een drukte van belang en als we geparkeerd hebben en aan komen lopen is het een paar minuten voor 10 en is dus de deur al wel open. Dus we kunnen meteen door lopen.
Zoals afgesproken loop ik naar de aanbiedingentafel en judith naar de afdeling afgeprijsde spellen met lichte schade. Ik scoor meteen de speelmat van kolonisten van Catan. En zoek daarna Judith op, zij staat al met de Carcassonne Big Box in d'r handen die heeft ze echt voor een mooi prijsje te pakken ivm een kleine beschadiging aan de zijkant van de doos. We kijken onze ogen uit. Zoveel spellen voor leuke prijzen. Er lopen inmiddels mensen met winkelwagentjes vol.... WOW.
We nemen nog het 1 en ander mee en lopen de paden van het magazijn door. Echt leuk om dit met eigen ogen te zien.
Als we na het afrekenen weer naar buiten gaan zien we dat er inmiddels een rij staat met mensen die wachten om naar binnen kunnen. Blij dat wij lekker op tijd waren.
En goed geslaagd:
Voordat we verder gaan, gaan we eerst naar een kringloopwinkel de overkant van de weg, daar koop ik nog een zak met smurfen....altijd leuk voor in Geocaches.
Ik heb afgelopen week ook heerlijk zitten knutselen om een eigen Goodie te maken:
Voordat we Flevoland verlaten doen we ook hier nog wel een cache want Judith heeft deze provincie nog niet dus dat moeten we wel ff regelen.
We hebben hier "TB en Coin Resort Hotel Muziekwijk 1 Glennmiller"
We gaan het land weer in en Judith heeft een mooi lijstje gemaakt zo'n beetje richting huis maar wel zo dat we allerlei gemeentes doorkruisen.
De eerste wordt Blaricum (dat was op mijn verzoek omdat dat nog een eenzaam leeg gaatje was op mijn kaart.) Er ligt hier een serie van heel moeilijke we pakken hier de makkelijkste van omwille van de tijd. Het is wel flink zoeken want het is een inieminie maar nadat André eens even goed op de kaart keek kwamen we op de juiste plek en had ik m ineens in handen. Hij is dan ook wel echt "Heel Schattig" en doet z'n naam eer aan.
Terwijl Sinterklaas met zijn pieten en paardje Ozosnel in Blaricum aankomt doen wij wat lunchboodschappen bij de Coop .
Daarna rijden we naar Hilversum om "Borre de Beer" op te zoeken.
Borre ligt heerlijk in het bos. We parkeren aan de rand van de wijk en lopen zo het bos in.
Borre laat zich goed vinden.
In de gemeente Gooise Meren hangt een cache in een verkeerspaal die Judith gelukkig ineens in de gaten had.
Al lopend gaan we naar de aangrenzende gemeente Huizen daar ligt in een "Tussenpad" een geocache heel mooi verstopt onder een boomschijf.
Daarna is Weesp aan de beurt daar pakken we een Eartcache mee.
"Aardkundig monument Vecht en Aetsveldsche  polder"
Op dit mooie plekje beantwoorden we vragen en maken we foto's om te mogen loggen.
In gemeente de Ronde Venen gaan we naar de straat "Grutto" waar een gelijknamige cache is.
De hint is: "je wordt in de gaten gehouden op deze locatie"
We staan eerst bij het verkeerde huis te kijken want de vrouw achter het raam wijst naar het huis ernaast. En daar ziet Judith ineens een kabouter staan met een camera en ja hoor daar net naast ligt de geocache, leuk gedaan.
André geeft aan dat hij nu wel echt richting huis wil. Dus daar gaan we de route aanpassen. De twee belangrijkste voor vandaag moeten nog gebeuren en daarbij willen we ook de gemeente Oudewater niet overslaan want in heel die gemeente liggen er maar drie dus voor het geval die weg gaan ofzo willen we er iig 1 doen.
"@de Oudewaters" ligt in een voortuin en heeft Judith zo te pakken.
Die twee belangrijksten ga ik in een ander Blog laten zien. ( Geopoly)

Reacties

Populaire posts van deze blog

Geopoly

Vlagtwedde

Maandag 20 Juli Vlissingen