Rondje Polder en Stukje Waard

 18 April 2022, 2e paasdag. Heerlijk weer.. wat zullen we eens gaan doen? Judith en ik stappen op de fiets en duiken de polder in. Daar ligt weer het 1 en ander van Anharu. Dat belooft weer lekker wat variatie.

Het zijn twee series: Rondje Polder en Stukje Waard. Judith bepaalt de route en we gaan lekker op pad. De puzzels zijn opgelost dus we weten waar we moeten zijn:


Die ene smile op de kaart is een cache die ik al wel heb gedaan maar Judith nog niet dus dat gaan we ook even regelen. Het is ook niet zomaar een cache. Het is een Gadget cache van de beroemde caches Geodaan die moet je gewoon afvinken.
Hier moet je met een 9 volt batterij de juiste code voor het slot weten te achterhalen, en het is uiteraard gelukt. Dit zijn ook wel weer pareltjes hoor, hier wordt zoveel werk verricht door en voor de Geocacher.
Ook zie je een licht blauw icoontje op de kaart. Dit is een Virtual Geocache. Om deze te kunnen loggen moet je meestal wat vragen beantwoorden en op de foto met een object op een bepaalde plaats.
Dit keer is dat bij het oorlogsmonument in Bleskensgraaf
Ja we staan lachend op de foto, het is verschrikkelijk wat er gebeurd is in de oorlog maar we zijn dankbaar dat we heerlijk in vrijheid kunnen fietsen zonder bang te hoeven zijn.

We duiken verder de natuur in en vinden de ene na de andere leuke cache op prachtige plekjes:




Een mooi gedicht onderweg is ook altijd leuk.
Het is zo prachtig hier:


En de caches zijn ook leuk en gevarieerd:
En op een mooi plekje paaseitjes eten op 2e paasdag hoort erbij natuurlijk 






Nog een paar leuke caches doen:

En dan weer op huis aan, we hebben een leuke ochtend gehad, echt genoten. 







Reacties

Populaire posts van deze blog

Geopoly

Vlagtwedde

Maandag 20 Juli Vlissingen