De Kalendergaatjes van November 2020

1 November is het meteen raak: een kalendergaatje. Hiervoor gaan we naar Ridderkerk. Niet alleen in Kinderdijk staan molens. In Ridderkerk ook. Alleen is er van deze molen niet heel veel meer over. Op de cachepagina staan wat foto's van hoe het geweest is.

Ooit stond de molen dus in volle glorie. Maar zo treffen wij hem dus niet meer aan.
De cache zit in de rand van de schutting en levert ons een 😀 op voor 1 November. En door.

11 November. Een gewone werkdag in het winterseizoen dat betekent dat het voor en na werktijd van manlief donker is. Maar we willen toch dat kalendergaatje vullen. Voor vandaag kiezen we voor "verdwaald in een vreemd bos" We nemen Charlie mee misschien kan hij ons helpen...
Het is toch best moeilijk om in het donker in een bos te gaan zoeken. Wat ook niet helpt is dat het erg modderig is. Dus we glijden steeds weg en dat is in het donker nog lastiger. We proberen wat bij te schijnen met de zaklamp en zo weten we toch ook de geocache te vinden!! Yes dat voelt goed.

20 November, voor dit kalendergaatje blijven we gewoon in Alblasserdam. Er zijn weer een paar nieuwe geplaatst dus dat is handig. 
Voor deze dag gaan we naar: "Ecozone Polder Nieuwland 1"

 Gelukkig was ik op de fiets en kon ik die gebruiken als opstapje. Hij lag wel erg hoog, maar het is gelukt💪
Op 22 November fiets ik zowaar met de jongste telg naar Ridderkerk, ze wilde ff naar buiten, ff in beweging en dat moeders dan ook een cache wil doen... nou ja vooruit. 
We fietsen naar "Reyerpark 2" Het is echt gezellig om er even samen tussen uit te zijn. 
Ff fijn saampjes. We maken mooie foto's en hebben een leuke tijd. En de cache is gevonden. We did it.




Reacties

Populaire posts van deze blog

Geopoly

Vlagtwedde

Maandag 20 Juli Vlissingen