Marktplaats Deal Werkendam 1 September

Een Google chromecast op Marktplaats brengt ons weer naar Brabant.
Dit keer moeten we in Werkendam zijn.
Maar we beginnen in Drimmelen. Daar staat ergens in een heg een kast waar een prachtig Geocache Hotel in gemaakt is: "TB Hotel de Lekkerhoek".  Zo'n kast waar je anders gewoon aan voorbij loopt. Een kast waarvan je denkt dat er allerlei stroom gedoe in zit. Maar als je aan Geocaching doet en hier komt weet je de code die je nodig hebt om de kast open te maken. En dan kan je het hotel bewonderen. Gaaf gemaakt.

Hierna rijden we door naar "De Bromtol" Deze hele grote Bromtol staat op een rotonde in Oosterhout. 
Gaaf ding. De geocache zelf ligt niet op de rotonde, die ligt ergens in de bosjes, geen bijzondere. Maar het heeft ons wel deze mooie grote Bromtol laten zien.
Als laatste gaan we naar Raamsdonksveer. We komen terecht in het centrum en zetten ons bussie vlak bij een ijs salon neer....Eerst de Geocache en wie weet straks nog een ijsje.
Maar die cache laat zich niet zo goed vinden. We moeten echt flink zoeken, we kijken ook de voorgaande logs op de site want we zien het echt niet. En dan wordt het duidelijk en halen we die ene tegel omhoog en ja hoor daar is de cache! hehe! Wel echt een grote, maar er zit niks bijzonders in helaas. Als we terug lopen zie ik dat we nog terecht kunnen voor een ijsje 😋😋 Lekker even smullen. Als we weer naar huis rijden is er ook nog een mooie zonsondergang💓
Was weer een mooie avond!


Reacties

Populaire posts van deze blog

Geopoly

Vlagtwedde

Maandag 20 Juli Vlissingen