Goes 18 September 2020

Op 18 September moet we voor 2 gesprekken in Goes zijn. Het zijn pittige gesprekken en om de dag eenbeetje ontspanning te geven beginnen we met een Geocache. Een Geocache in Goes zelf dat is wel zo makkelijk. Van te voren heb ik even gezocht op de kaart en naar het aantal favorieten die aan een cache gegeven zijn. Want daar zit nog wel eens verschil in. Een kokertje achter een boom of een waar kunstwerk/knutselwerk bij iemand in de tuin. Dat laatste is het geworden:

"#TLL Buurman en Buurman Fixen het wel TB Hotel"
Buurman en Buurman is een leuke televisie serie die hier nog wel eens graag gekeken wordt en soms als de broers of  schoonvader en schoonzoon of zelfs de buurmannen aan de klus zijn wordt het uiteraard wel eens geroepen.
Bij aankomst zien we meteen waar we moeten zijn.

De binnenkant is ook leuk: 

Na het bewonderd te hebben schrijven we onze naam op en gaan we naar de afspraak.
Daarna rijden we een dorpje verder en komen we uit in Wemeldinge. Daar gaan we eerst eens even lunchen. Een broodje zalm wil er nu wel in. Daarna gaan we naar de haven, daar ligt ook een geocache. Alleen was ik daar niet op voorbereid.... je hebt water nodig. Nja water is bij de haven geen probleem maar hoe neem je dat water mee naar de cache? Tja gelukkig heb ik mijn man bij me die het niet erg vind om in prullenbakken te kijken en te grabbelen....đŸ˜±


En zo kunnen we (kan hij) er voor zorgen dat er water bij de geocache komt en we die te pakken kunnen krijgen.

Door water in de buis te kiepen komt het kokertje met het logrolletje te voor schijn en kunnen we onze naam op schrijven. Dan gaan we even genieten van het feit dat we aan de kust zijn.



En voordat we naar huis gaan eten we bij La Place en voor het toetje rijden we naar de Beren.
Nu zijn de restaurants open dus laten we het maar weer eens doen. Zodat deze dag alles bij elkaar goed is.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Geopoly

Vlagtwedde

Maandag 20 Juli Vlissingen