De kalendergaatjes van September 2020

 September 2020 Dit is weer zo'n maand waar nog vele gaatjes zijn op de kalender. Van die dagen dat je dan toch even op pad gaat om even 1 geocache op te rapen zodat uiteindelijk elke dag op de kalender groen kleurt. We zijn al een heel eind op weg. 
4 september rijden we "de Polder in" Deze nieuwe geocache ligt in Nieuw Lekkerland. Daar heeft lang niets gelegen dus dat is wel weer leuk! We doen ook meteen boodschappen daar, zo is het een multifunctioneel ritje. Maar eerst die cache eens even zien te pakken. We hebben eigenlijk meteen al in de gaten waar die zou moeten zitten. Maar het is er echt druk met wandelaars. En om nou gewoon tussen de wandelaars een geocache uit een verkeersbord te pakken is net een beetje te, dat kan je gewoon niet doen zonder dar men denkt "wat doen zij nou raar?" Dus genieten wij ook van het stukje natuur zo dicht bij huis. En als het dan wat rustiger wordt doen we een greep in het verkeersbord en kunnen dan onze naam op het logrolletje schrijven. En dan gaan we de wekelijkse boodschap maar eens op dit durp doen. 

6 September is een ritje naar Sliedrecht, en daar liggen nog verschillende geocaches dus dat is fijn combineren, Ergens bij een voortuin ligt zo'n nepsteen, een geocache steen, als je deze voor het eerst zoekt kijk je er echt zo over heen. Maar wij hebben ze inmiddels vaker gezien ;) 

Op 16 September pakken André en ik  na het werk de fietsen uit de schuur en fietsen naar Ambacht naar de cache "krommewegplan" We komen in een woonwijk, en moeten flink zoeken, we kunnen het in eerste instantie niet echt vinden, dan maar logs lezen van vorige cachers en daaruit blijkt dat het nulpunt dus niet niet klopt en dat er een flinke afwijking is. Dus we breiden de zoekcirkel uit. En dat is nog best lastig maar we hebben de tijd en nemen die ook, en dan ineens valt mijn oog op iets waarvan ik denk dat zal het wel eens kunnen zijn. Heel voorzicht maak ik het open want stel je voor dat het het niet is... ik hoor en zie verder niks dus ik durf het wel en ja hoor, raak! 


17 September rijden we maar weer naar Ambacht, dit keer voor de combinatie boodschappen en geocachen. "Jolikids bariére" is de cache waar we dit keer naar toe rijden. Hier zit in een hek een cache containertje verstopt. ff lekker makkelijk voor vandaag, nu de boodschappen voor het weekend halen en weer lekker naar huis.
22 September. In Gorinchem is weer iets interessants via Marktplaats gescoord en er is op deze datum ook nog nooit een Geocache gevonden dus ja je snapt het al de kaart wordt er bij gepakt en een Geocache bij gepakt. Je moet niet de kleinste zijn: 


Gelukt!
De laatste dag van September is geen kalendergaatje maar we moeten naar Epe want daar gaan we een piano halen en zijn wat vroeg dus gaan we even bij TB Hotel Klaartje Kip langs. 

Kijk eens wat een leukerd. De eitjes worden goed verzorgd. En in het grote ei zit een logboekje waar we onze naam weer opschrijven. Dit was dus de laatste voor deze maand. Dag Klaartje Kip, bedankt dat we op bezoek mochten komen!





Reacties

Populaire posts van deze blog

Geopoly

Vlagtwedde

Maandag 20 Juli Vlissingen