Rondje Slufter

Op 12 Juni 2021 gaan André en ik richting de Slufter om daar eens even heerlijk te fietsen en te geocachen. Lekker weer even samen er op uit. In 2018 zijn we aan deze serie begonnen aan de andere kant van de route. Dus dit stond nog steeds op mijn lijstje om af te maken. En ik vind het wel leuk om iets af te maken waar je ooit aan begonnen bent, alleen soms zit er wat meer tijd tussen dan je zou denken. 

Via Deze link kan je daarover lezen. Dat maakt het verhaal dan compleet. Vorige keer dus via Hoek van Holland op de fiets maar vandaag gewoon met de auto/ons busje waar de fietsen achterin zitten. Uitladen en fietsen maar. 12 Juni is ook de datum dat we de kalender voor Project GC vullen dus dat kan dan ook van het lijstje af. Het is heerlijk weer, het zonnetje schijnt en dat geeft prachtige plaatjes: 

En bij het vinden van de eerste is deze dus ook mooi gevuld:
Slufter 1 tot en met 5 zijn zonder problemen te vinden en het is heerlijk om hier te fietsen. 

Sommigen zitten wat moeilijker en wat meer van het pad af. Maar dat maakt het wel lekker afwisselend.


En ook de cache “maasvlakte - zeehonden - en vogelkijkhut” die op de route ligt zoeken we op en schrijven we onze naam bij.
Dan gaan we weer verder met het rondje slufter en volgen met een onderbreking voor de cache “Maasvlakte 1&2 - Maasvlakte de Slufter” nr. 6,7,8 14 en 15 en de bonus. 




Het was heerlijk uitwaaien aan zee en de persoonlijke accu is weer wat voller voor de komende tijd❤

Reacties

Populaire posts van deze blog

Geopoly

Vlagtwedde

Maandag 20 Juli Vlissingen