De allerlaatste kalendergaatjes en vervulde challenge ✅

Het zal wel raar zijn om straks alles gevuld te hebben. En niet meer er op uit te moeten. Het is een moeten geweest omdat we het zelf wilden. En het was ook steeds leuk!! Maar straks doe je dat niet meer. Het wordt ook wel steeds lastiger want alles in de buurt is zo'n beetje op. Al hoewel er in Ridderkerk nog voldoende ligt maar dan moet je wel steeds de brug over. 
Het eerste kalendergaatje van 2021 dient zich aan op 14 Januari. We moeten ook nog boodschappen hebben vandaag en dat doen we dan maar weer eens buiten het dorp. We rijden dit keer naar Sliedrecht. Daar ligt in een wijk bij een paal dichtbij een vogelhuisje een geocache. Het is al donker maar dat maakt niet uit. We hebben m te pakken!

Een week later 21 Januari doet André vanuit z'n werk een cache dus dat is een cache uit Zwijndrecht. "gemeentehuis Zwijndrecht" Al zoveel jaar in Zwijndrecht werkzaam maar nog nooit bij het gemeentehuis geweest.... eens moet de eerst keer zijn. 
Op 30 Januari gaan we naar "Onbewoond Schiereiland" Haha dit klinkt heel ver weg maar deze ligt in Zwijndrecht, Het is een inimini schiereiland maar wel 1 met een geocache. Dus ja daar moet je geweest zijn! 
10 Februai, het is koud: er ligt sneeuw, en ik heb een kalendergaatje. Ons hoofd staat er eigenlijk niet naar maar het leid ook wel weer af. En we moeten naar Sliedrecht dus dan pikken we deze meteen even op. 
En dit is dan ook wel weer leuk: 1234 geocaches gevonden

12  Februari, er ligt nog steeds sneeuw, Heerlijk, ik hou er van! Dus dat betekent weer even in de sneeuw Geocachen. En dat nadat we eerst zijn wezen schaatsen, gewoon in de natuur💓 Ik was er best wel moe van en zat met heerlijke blosjes op de wangen en dacht laat maar.... Totdat André zei, "kom op je hebt er nog 1 dichtbij en het is een kalendergaatje, we nemen Charlie wel ff mee de sneeuw in. En zo gezegd zo gedaan. 
Charlie vind die sneeuw ook wel leuk 😀 
En hij zoekt goed mee, als je goed kijkt zie je de cache ook op deze foto zitten. 
Dit was "Uitzicht over het wiel"
De volgende dag moeten we weer in Sliedrecht zijn en rijden we daar langs "Tractoren"
19 April is weer zo'n dag: kalendergaatje dus hop hop naar Ridderkerk. Inmiddels ligt er geen sneeuw meer. Ik ga naar de cache "Planetenschat" En ik moet echt even goed zoeken want hij gaat aardig op in zijn omgeving. Maar het is gelukt. 
de bloemetjes kwamen ik onderweg tegen💜

21 April... ik had er weer eens geen erg in, maar André zei je moest toch nog een geocache?? OHjaaa dus hop hop er even op uit. En dit keer dicht bij huis: "info parkeerplaats Edisonweg" Waarom deze zo heet weet ik niet. We parkeren op de Edison weg maar ik kwam er geen extra info tegen... Het is wel een leuk plekje waar we terecht komen.

En in het holletje van de boom vind ik de cache. En als we terug naar huis gaan, kleurt de lucht erg mooi! 
En dan is het 3 Juni 2021…. Dit is het allerlaatste kalendergaatje dat ik heb. Een kalender helemaal vol behalve 3 Juni. En dus gaan we er ondanks een enkelblessure op uit. Want om nou een jaar te moeten wachten hiervoor is ook niet nodig en ik kan best een beetje lopen. Maar we blijven wel op het dorp. Het wordt de geocache “Pijlstoep” Hier loop ik ook wel eens met onze beagle Charlie. Het is een makkelijke chache die we snel in handen hebben.
En dan mogen we nu trots zeggen dat we heel de kalender vol hebben:

Yes!!!! Dus nu gaan we er niet meer op uit omdat we een kalendergaatje hebben, maar alleen omdat we er zin in hebben of er nodig even tussen uit moeten. En natuurlijk zullen we als we ergens heen rijden voor iets zeker even op de kaart kijken of er nog een leuke geocache in de buurt ligt. Of kijken we op de gemeentekaart om te zien welke gemeente we even moeten gaan bezoeken zodat we daar een cache kunnen gaan doen... Dat is een volgend doel! Die kaart zie je in 1 van de volgende blogs wel voorbij komen.

Deze kalender vol krijgen heeft ook wel gewoon 10 jaar geduurd haha. We waren hier in het begin niet mee bezig. We gingen gewoon geochachen omdat we er zin in hadden. Toen zagen we ooit deze challenge voorbij komen en dachten we daar gaan we voor. Toen was het alleen nog gaatjes vullen maar dat waren er nog best veel dus het is een hele prestatie! En dan vieren we met een mooie pin voor op de tas:







Reacties

Populaire posts van deze blog

Geopoly

Vlagtwedde

Maandag 20 Juli Vlissingen