31 Juli Beestjes en Geocaches

 Vandaag splits het gezin zich op. Ik ga met de ene dochter naar de beestjes en André gaat met de andere dochter en de hond Geocachen. Naar welke beestjes gaan we? Naar Alpaca’s ❤ Wat zijn ze mooi.!!! Alleen ze zijn niet zo heel tam, dat valt echt tegen want we hadden begrepen dat we ook met ze konden knuffelen maar deze zijn erg schuw dus dat is jammer. We hebben wel wat mooie foto’s maar het knuffelen moet nog even goed gemaakt worden. 


Ondertussen hebben André en Judith bij verschillende caches de namen Rheeteam en Juusie97 geschreven. “Challenge Travel Bug Addict Brons” en “Challenge Travel Bug Addict Silver” Bij deze caches mag je je naam bij schrijven als je voldoet aan de voorwaarden. De voorwaarden van deze zijn dat je 50 voor de brons en 100 bij de zilver travelbugs ontdekt moet hebben. Nou dat is inmiddels wel gelukt. 

Deze 2 leverden ook een banner op voor het profiel op de site:


Vlakbij de Alpaca’s ligt de cache: “Blauwe Verbinding - Stuw Essendijk” Omdat we wat sneller klaar waren bij de Alpaca’s was ik hier ook bij en stopt het geocachen voor hier. 
Maar we gaan nog op zoek naar een kinderboerderij om te luisteren naar de knuffelbehoefte. Het wordt de kinderboerderij de Kooi. En laat daar nou ook nog een geocache bij de oprijlaan liggen en 1 op de locatie zelf:

En het knuffelen???? Dat is hier wel goed gekomen:



Alsnog een geslaagde dag.


Reacties

Populaire posts van deze blog

Geopoly

Vlagtwedde

Maandag 20 Juli Vlissingen