Ouddorp

Op zaterdag 17 April gaan we weer eens naar het strand. Het is even geleden. En dit komt voornamelijk door Charlie onze beagle. Hij is al een tijdje een beetje in de lappenmand. Hij kon niet zo ver meer lopen, hij was snel uitgeput. Maar inmiddels zijn we erachter hoe dat komt: Hij blijkt een trage schildklier te hebben.. Nu krijgt hij 2 pilletjes per dag en gaat het al veel beter. Dus dan gaan we maar weer eens naar het strand om even lekker uit te waaien.

HIj ziet er hier nog niet heel best uit maar het was veel erger, arme tobbert... blij dat we nu weten dat beter wordt! We lopen niet al te ver en duiken een duinpan in. Gewoon even lekker zitten, even weg met elkaar. Charlie lekker ff rond laten huppelen. Fijn! En natuurlijk moet hij even van zich laten horen.
En ik kan het ook niet laten om naar de zee te lopen. 
Het uitzicht aan zee, de wind in je haren... het verveeld nooit! 
En zo denkt Charlie er ook over.     
Toen we aan kwamen zag ik Judith al met haar telefoon in de weer. Ik dacht toen "waarschijnlijk is ze voor een geocache aan het kijken" En ja hoor toen we naar huis gingen bleek dat ze een berekening had gemaakt zodat we nog even een cache konden doen terwijl de anderen naar de auto gaan. Zo kunnen we Ouddorp - Vuurtoren bij schrijven bij de gevonden geocaches. 




Reacties

Populaire posts van deze blog

Geopoly

Vlagtwedde

Maandag 20 Juli Vlissingen